Cruise Job Fair - Budapest 2018
Térkép és útvonal

Novotel Budapest City

Cím

Novotel Budapest City
Budapest Kongresszusi Központ
63-67, Alkotás utca
1123 Budapest
Magyarország

Helyszín

Novotel Budapest City hotel és konferencia központ a város központjához közel található.

Az állásbörze a konferencia központ Aula termében lesz. Bejárati csarnoka a szálloda mellett a földszínen található, közel a kis parknál a Jagelló utca és a Hegyalja utca kereszteződesénel.

Novotel Budapest CityÚtvonal tervezése

Novotel Budapest City hotel a BAH csomópontnál, a Bécs és Balaton felőli autópályák (M1, M7) becsatlakozásánál helyezkedik el, néhány percre a belvárostól, Buda zöld szívében.

Repülővel

A Budapesthez közeli Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről egyenes járatok indulnak Európa főbb városaiba. Észak-amerikai valamint , távol-keleti, afrikai és közel-keleti országok repülőtereivel egyaránt forgalmi kapcsolatban van. A repülőterről a helyszín taxival vagy bármilyen tömegközlekedési eszközzel közelíthető meg.

Autóbusszal a helyszínre az út egy óra. 100E autóbusszal az Astoria M, - hoz, ott átszállás, majd a 8E autóbusszal a BAH-csomóponthoz.

Vonattal

Keleti pályaudvar Budapest legfőbb pályaudvara. Innen a helyszín gyalog egy óra, autóbusszal 20 perc alatt közelíthető meg. Egyenes járatok a pályaudvarról: 8E, 108E, 110 és a 112-es autóbusz.

Távolsági autóbusszal

A Népliget autóbusz – pályaudvar, Budapest legnagyobb autóbusz-pályaudva a helyszíntől 50 percre található. Innen a helyszín vagy a 99-es autóbusszal (átszállas a Vajda Péter utcai megállonál a 8E, 110 vagy 112 autóbuszra) vagy az 1-es villamossal (átszállas a Vajda Péter utcai megállonál a 17-es villamosra) közelíthető meg.

Autóbusszal

A helyszínhez legközelebbi autóbuszmegállók:

BAH-csomópont (Hegyalja út) ... 8E, 108E, 110, 112, 908, 960
BAH-csomópont (Alkotás utca) ... 139, 140, 140A, 142, 212

Autóval

GPS koordináták:
N 47° 29' 18.39'' E 19° 1' 25.44''

A konferencia központ parkolója az Alkotás utcán a Déli pályaudvar felől érkezve jobbra behajtva közelíthető meg. Ellenkező irányból az Alkotás utcán, a Győri út, Csörsz utca felől visszafordulva elérhető.

További információk

További információ a Novotel Budapest City weboldalán található.

Budapest location