Cruise Job Fair - Bucharest 2019
Hartă și direcții

Hotel Caro Club Bucharest

Addresa

Hotel Caro Club
164A Barbu Văcărescu Blvd.
2nd District
020285 București
România

Locația

Hotel Caro Club se află în locul unei foste distilerii, transformată în hotel club după căderea comunismului în România. Târgul de joburi pe vase de croazieră va fi ținut în sala de bal Caro, un loc spațios de evenimente cu lumină naturală.


Cum ajungi

Hotelul este localizat în nordul Bucureștiului și are legături excelente cu mijloacele de transport în comun către centrul orașului, stațiile de tren și aeroportul Otopeni.

Cu mașina

Folosind următoarele coordonate în navigația prin satelit:
44°28'29.0"N   26°06'31.3"E
44.474719, 26.108702

Venind de la Ploiești: mergeți spre Bucuresti pe DN1, virați la stânga la semafor după Aeroportul Baneasa și conduceți pe bulevardul Aerogarii, continuați pe Av. Alexandru Șerbănescu și direct pe Bulevardul Barbu Vacarescu. Intrarea în hotelul Caro este la stânga după intersecția cu strada Fabrica de Glucoza.

Hotelul Caro oferă 400 de locuri de parcare pentru vizitatori la 6 lei/oră sau 50 lei pe zi.

Cu metroul

Din Gara de Nord luați linia M1 o stație la Piata Victoriei, treceți la M2 și mergeți 2 stații până la Aurel Vlaicu. De aici puteți merge spre hotel pentru 5 minute sau puteți lua autobuzul 605 spre bulevardul Ștefan cel Mare.

Cu trenul

Luați metroul M1 de la Gara de Nord (gara principală a Bucureștiului) spre Ștefan cel Mare (2 stații, 4 minute). De acolo, schimbați pentru autobuz 605 și coborâți la stația Muzeul Aviatiei (5 stații, 10 minute). Hotelul este la o scurtă plimbare de acolo.

Cu avionul

Aeroportul Henri Coanda (cunoscut și ca Otopeni) este principalul aeroport al orașului și la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Vă recomandăm să luați un taxi de la aeroport. Uber este de asemenea disponibil și funcționează bine în București. Autovehiculele Uber ridică clienții din parcarea care se află la aproximativ 100 de metri de terminalul de sosiri. Călătoria durează aproximativ 20 de minute.